Ιταλία-Γαλλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους διεθνείς φιλικούς αγώνες που πραγματοποιούνται ανάμεσα στις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου και προσφέρει στα μέλη της δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Βέβαια, ανάλογα με τον αγώνα, κάποιες ευκαιρίες είναι περισσότερο συμφέρουσες και κάποιες άλλες λιγότερο. Ανάμεσα σε αυτές, όμως, ξεχωρίζει εκείνη που προκύπτει στον αγώνα της Ιταλίας με τη Γαλλία, χάρη στη σημερινή προσφορά της Championsbet.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία. Τι σημαίνει αυτό; Πως η προμήθεια του bookmaker έχει εξαλειφθεί και πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Ιταλία-Γαλλία θα δουν αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Συγκεκριμένα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό φιλικό αγώνα: 3.07 για νίκη της Ιταλίας, 3.17 για ισοπαλία και 2.73 για νίκη της Γαλλίας. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Άλλωστε, απουσιάζει η γκανιότα, την οποία διατηρούν κανονικά οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης προσφοράς, μάλιστα, είναι οι απλές προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα ελάχιστης αξίας. Μπορούν να ρισκάρουν όσα χρήματα επιθυμούν, αρκεί να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται, με τη μορφή μετρητών και όχι bonus ή δωρεάν στοιχημάτων που απαιτούν ειδική διαδικασία τζιραρίσματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία