Εταιρία στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στα προκριματικά του Europa League

Kαι σήμερα, διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη έρχονται αντιμέτωπες, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης, όμως, ένας ξεχωρίζει περισσότερο στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet, χάρη στην προσφορά** που τον συνοδεύει.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ουίπεστ και Νέφτσι Μπακού, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Όσοι στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ουίπεστ και Νέφτσι Μπακού θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δε συνοδεύονται από την καθιερωμένη προμήθεια που τις αναγκάζει σε μείωση, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να απουσιάζει από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Champions League, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 2.45 για νίκη της Ουίπεστ, 3.60 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Νέφτσι Μπακού. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων έχουν μειώσει τις αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα, διατηρώντας κανονικά γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία