Σεντ Πάουλι – Φορτούνα Ντίσελντορφ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Σεντ Πάουλι και Φορτούνα Ντίσελντορφ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους.

 

Τα αυξημένα αυτά κέρδη θα είναι αποτέλεσμα των εξίσου αυξημένων αποδόσεων που οφείλονται στην προσφορά του Stoiximan. Από τη στιγμή, άλλωστε, που η ιστοσελίδα του στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα έχουν αυξηθεί.

 

Οι αποδόσεις που αποτελούν το αντικείμενο της προσφοράς, βέβαια, δεν ισχύουν για κάθε στοιχηματική αγορά του αγώνα. Πρόκειται αποκλειστικά για αυτές που εμφανίζονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και, μάλιστα, μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι μόνον όσοι παίχτες επισκεφτούν την ιστοσελίδα πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Σεντ Πάουλι και Φορτούνα Ντίσελντορφ και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά. Και, όπως είναι φυσικό, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Πάουλι και Φορτούνα είναι οι εξής: 2.30 για νίκη των γηπεδούχων, 3.50 για ισοπαλία και 3.55 για νίκη των φιλοξενούμενων. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν  ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Τέλος, η συγκεκριμένη προσφορά δε ζητά περισσότερα ανταλλάγματα, πέρα από την σωστή πρόβλεψη. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό, για να διεκδικήσουν τα κέρδη, ούτε να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών, προκειμένου να είναι σε θέση να τα εισπράξουν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία