0% γκανιότα στο Μπέτις-Εϊμπάρ διατηρεί η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα. Η νέα προσφορά δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Μπέτις και Εϊμπάρ.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπέτις-Εϊμπάρ, πριν την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον τα τοποθετήσουν εγκαίρως, δεν έχει σημασία το αν θα είναι μονά ή παρολί, ποια θα είναι η αξία τους ή από ποια απόδοση συνοδεύονται. Σημασία έχει, όμως, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στους νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Μπέτις-Εϊμπάρ

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.10 για νίκη της Μπέτις, 3.67 για ισοπαλία και 3.98 για νίκη της Εϊμπάρ. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και παρουσιάζουν μεγαλύτερη αξία.

Εμείς να συμπληρώοσυμε πως τον αγώνα της ισπανικής Primera Division Μπέτις-Εϊμπάρ επέλεξε και η Novibet για να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία