Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται απόψε στις 21:45 την Παρί Σεν Ζερμέν, στον αγώνα που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League. Ο συγκεκριμένος αγώνας, βέβαια, δεν παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον μόνον επειδή είναι κρίσιμος για την πρόκριση, αλλά και επειδή μπορεί να προσφέρει δεκάδες στοιχηματικές ευκαιρίες. Κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες, μάλιστα, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν σχετικές προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Μια τέτοια προσφορά βρίσκουμε στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet, η οποία ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Champions League. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι σε κάθε σημείο στοιχηματισμού και η οποία είναι υπεύθυνη για μια μικρή μείωση της αντίστοιχης απόδοσης. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν είναι υψηλότερες.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League: 3.02 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 3.70 για ισοπαλία και 2.49 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αποδόσεις αυτές κατορθώνουν να ξεχωρίσουν και ανάμεσα σε αυτές που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Οι περισσότερες ιστοσελίδες του στοιχήματος, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν ανακοινώσει ελαφρώς χαμηλότερες αποδόσεις.

 

Τα μέλη της Championsbet, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Για να κατορθώσουν κάτι τέτοιο, όμως, πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία