Μαλίν – Κλαμπ Μπριζ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μαλίν και Κλαμπ Μπριζ έρχονται αντιμέτωπες απόψε στις 21:30, στο πλαίσιο του βελγικού πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan εκμεταλλευτούν τη σημερινή του προσφορά. Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από την καθιερωμένη της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, μέσω της αύξησης των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2.

 

Για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη προσφορά, ο Stoiximan απαρνείται την καθιερωμένη προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) που διατηρεί από κάθε στοίχημα. Η προμήθεια αυτή διατηρείται μέσω της μικρής μείωσης των αποδόσεων, αλλά από τη στιγμή που η γκανιότα είναι στο 0%, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στις υψηλότερες αποδόσεις, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών – γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

 

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς του Stoiximan, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του βελγικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής: 4.80 για νίκη της Μαλίν, 3.96 για ισοπαλία και 1.84 για νίκη της Κλαμπ Μπριζ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και είναι άκρως ανταγωνιστικές. Άλλωστε, κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς, καθώς οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σημερινής προσφοράς του Stoiximan, τέλος, είναι το γεγονός ότι δε ζητά επιπλέον ανταλλάγματα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό και να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία