Ενισχυμένες αποδόσεις από την εταιρία στοιχήματος Novibet για το Μουντιάλ

Η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, φροντίζει σε καθημερινή βάση να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Επειδή, όμως, οι τρεις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** δεν αρκούν, οι υπεύθυνοι της εταιρίας αποφάσισαν σήμερα να ανακοινώσουν τρεις ακόμη ενισχυμένες αποδόσεις – μία για κάθε αγώνα του σημερινού προγράμματος του Μουντιάλ. Και όσοι εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, στη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet βρίσκονται σήμερα τρεις ακόμη ενισχυμένες αποδόσεις, μία για κάθε αγώνα του σημερινού προγράμματος: το Κολομβία-Ιαπωνία, το Πολωνία-Σενεγάλη και το Ρωσία-Αίγυπτος.

 

Οι τρεις ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet

Η ενισχυμένη απόδοση στον πρώτο αγώνα, αυτόν της Κολομβίας με την Ιαπωνία, βρίσκεται σε ένα σημείο που συνδυάζει τρεις προβλέψεις: το over 2,5 γκολ, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και το να σκοράρει ο Φακλάο. Το σημείο αυτό συνοδεύεται από απόδοση 15.00.

Ανάλογες είναι και οι προβλέψεις του σημείου της ενισχυμένης απόδοσης στον αγώνα ανάμεσα σε Πολωνία και Σενεγάλη. Εκεί το σημείο προβλέπει over 2,5 γκολ, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και το να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι. Εκεί η απόδοση είναι στο 12.50.

Τέλος, στο Ρωσία-Αίγυπτος, έχει ενισχυθεί η απόδοση στο συνδυαστικό σημείο που προβλέπει το over 2,5 γκολ, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) και το να σκοράρει ο Σμολόφ. Η απόδοση έχει διαμορφωθεί στο 14.00.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις δεν έχουν απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον επαληθευθούν οι παραπάνω προβλέψεις, οι παίχτες θα εισπράξουν τα ανάλογα αυξημένα κέρδη, που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η Noνibet έχει ανακοινώσει τον αγώνα Πολωνία-Σενεγάλη με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία