Μάιντζ-Σάλκε με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Μάιντζ υτποδέχεται απόψε στις 21:30 τη Σάλκε, σε έναν από τους αγώνες της γερμανικής Bundesliga που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην τρέχουσα αγωνιστική. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο συγκεκριμένος αγώνας κατέχει περίοπτη θέση, όχι μόνο στο αγωνιστικό πρόγραμμα στις εταιρίες στοιχημάτων, αλλά και στο πρόγραμμα των προσφορών τους.

 

Η προτίμηση αυτή για τον αποψινό αγώνα της Μάιντζ με τη Σάλκε, λοιπόν, δε μπορεί να σημαίνει παρά ένα πράγμα στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet: πως ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα και πως οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η Championsbet, λοιπόν, έχει ήδη ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, αποδόσεις που οφείλουν την αύξησή τους στην απουσία της προμήθειας που διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα – γνωστής και ως γκανιότας.

 

Η απουσία της γκανιότας, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα η Championsbet να έχει ανακοινώσει τις εξής τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.00 για νίκη της Μάιντζ, 3.55 για ισοπαλία και 2.56 για νίκη της Σάλκε. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, είναι άκρως ανταγωνιστικές και καταφέρνουν να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες του στοιχήματος.

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Championsbet, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν, είναι να κατευθυνθούν στη σελίδα του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Μάιντζ και Σάλκε, να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον η πρόβλεψή τους επαληθευθεί, δεν είναι αναγκασμένα να καλύψουν άλλες προϋποθέσεις, όπως το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να τα απελευθερώσουν για ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία