Μάντσεστερ Γ. – Σεβίλλη με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη έρχονται απόψε αντιμέτωπες, σε έναν από τους αγώνες του Champions League που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην αύξηση του ενδιαφέροντος που θα δείξουν οι παίχτες του στοιχήματος, μάλιστα, έχει παίξει ρόλο και η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, η οποία προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να ρισκάρουν λιγότερο και να κερδίσουν περισσότερα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά;

Η προσφορά της 0% γκανιότας σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας δε διατηρούν την καθιερωμένη τους προμήθεια από τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 1.63 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 4.08 για ισοπαλία και 6.63 για νίκη της Σεβίλλης. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες δικές τους.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν;

Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στα επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Θα πρέπει, βέβαια, να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη και να το κάνουν πριν την έναρξή του στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Εμείς να σας θυμίσουμε πως η Goalbet εκτός του ότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, είχε ανακοινώσει και τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία