Κορυφαίες αποδόσεις στο Κόπα Άφρικα από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι αγώνες του Κόπα Άφρικα συνεχίζονται και το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές** στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet. Πολλές από αυτές τις προσφορές**, όπως η σημερινή της 0% γκανιότας*, υπόσχονται να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένους αγώνες και τα μέλη της Novibet μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον αγώνα ανάμεσα σε Γκάνα και Τυνησία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Οι προϋποθέσεις για αυξημένα κέρδη στο Γκάνα-Τυνησία

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γκάνα-Τυνησία, πριν τις 22:00 που ξεκινά. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στην αγορά του 1Χ2. Έπειτα, θα πρέπει τα στοιχήματα αυτά να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα και να διευθετηθούν ως κερδισμένα.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό, χωρίς προϋποθέσεις.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Γκάνα-Τυνησία

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα του Κόπα Άφρικα και έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά**: 2.54 για νίκη της Γκάνα, 2.92 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Τυνησίας. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις της μεγάλης πλειοψηφίας στις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία