Παναθηναϊκός - Ερ. Αστέρας με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας έρχονται απόψε αντιμέτωποι, στο πλαίσιο της Euroleague, σε έναν αγώνα που δεν υπόσχεται μόνο συγκινήσεις και θέαμα, αλλά και κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν. Κάποιοι παίχτες, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι κάποια από τις προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες  για το αποψινό ντέρμπι. Τα μέλη του Stoiximan, για παράδειγμα, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με μια μόνο τους πρόβλεψη, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

 

Πρόκειται για την προσφορά εκείνη που αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers στα στοιχήματα κάθε αγώνα, με αποτέλεσμα να μειώνονται ελαφρά οι αποδόσεις. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα και οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν απόψε στις εξής αποδόσεις: 2.75 για νίκη του Παναθηναϊκού και 1.56 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν είναι μόνο αυξημένες, αλλά κυμαίνονται και υψηλότερα από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Προβλέποντας σωστά το νικητή του αγώνα, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα έρθουν με πολύ κόπο, μιας και η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους και απαιτήσεις. Δεν υπάρχει κατώτατο όριο στοιχηματισμού ούτε απαιτείται τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου να γίνουν τα χρήματα διαθέσιμα προς ανάληψη. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη του Stoiximan είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Με τον τρόπο αυτό, κάθε στοίχημα που θα τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη αγορά του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα αποκτά αυξημένη αξία, αφού μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία