Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες του αγγλικού League Cup συνεχίζονται και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, προχωρώντας σε προβλέψεις στον αγώνα της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται, χάρη στη φύση του αγώνα και στον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι αρκετές, ενώ πολλές νέες προκύπτουν και χάρη στις στοιχηματικές εταιρίες και τις σχετικές προσφορές που ανακοινώνουν.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από τον Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος απαρνείται την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Ενώ, μάλιστα, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, δε συμβαίνει το ίδιο με το ρίσκο, το οποίο παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα να απουσιάζει και η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan. Η προσφορά, όμως, ισχύει αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του League Cup, γεγονός που σημαίνει πως τα αυξημένα κέρδη θα δικαιούνται μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 3.73 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.55 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι εν λόγω αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις.

 

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις του Stoiximan, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία