Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Ενισχυμένες αποδόσεις σε Bundesliga και Premier League

Σήμερα ξεκινούν οι επόμενες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη και οι επιλογές των παιχτών στοιχήματος αυξάνονται σημαντικά, είτε θέλουν να στοιχηματίσουν σε πρωταθλήματα όπως η γαλλική Ligue 1 και η ισπανική Primera Division είτε θέλουν να στοιχηματίσουν σε πρωταθλήματα όπως η γερμανική Bundesliga και η αγγλική Premier League. Όσοι επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες από τις δύο τελευταίες διοργανώσεις, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην εταιρία στοιχήματος Goalbet.

Η Goalbet, άλλωστε, επέλεξε δύο αγώνες από τα δύο πρωταθλήματα και τους προσφέρει με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο επιλεγμένοι αγώνες που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αυτός της Bundesliga ανάμεσα σε Βέρντερ Βρέμης και Βόλφσμπουργκ και αυτός της Premier League ανάμεσα σε Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

 

Ευκαιρία για ενισχυμένα κέρδη σε δύο αγώνες

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τις συνηθισμένες διαδικασίες στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και, φυσικά, τα αυξημένα κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνον όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet αύξησε τις αποδόσεις στο 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων και πλέον αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα η νίκη της Βέρντερ Βρέμης πληρώνει 2.09, η ισοπαλία 3.72 και η νίκη της Βόλφσμπουργκ 3.92, ενώ στον δεύτερο αγώνα η νίκη της Μπράιτον πληρώνει 2.82, η ισοπαλία 3.35 και η νίκη της Γουέστ Χαμ 2.86.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία