Ενισχύει τις αποδόσεις στο 1Χ2 του Σουηδία-Ελβετία η στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet συνεχίζει τις προσφορές** της καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και η πρώτη και βασική προσφορά** που ανακοινώνει κάθε ημέρα για τα μέλη της είναι αυτή της 0% γκανιότας*. Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Ο επιλεγμένος αγώνας σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Σουηδία και Ελβετία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

0% γκανιότα* με αυξημένες αποδόσεις

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει αυξήσει τις αποδόσεις, μέσω της εξάλειψης της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρεί η Novibet. Με την προμήθεια να βρίσκεται στο 0%, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Έτσι, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Σουηδία-Ελβετία.

Οι παίχτες αυτοί, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλου τύπου προσφορές**.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της προσφοράς**

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ: 3.14 για νίκη της Σουηδίας, 3.11 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Ελβετίας. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν το μέσο όρο της αγοράς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, για σήμερα έχει ανακοινώσει και ανταμοιβή σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αγώνα Κολομβία-Αγγλία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία