Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βικτόρια Πλζεν. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα του Ολυμπιακού θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να δουν το ρίσκο τους να αυξάνεται.

Η προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη είναι εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ευθύνεται για την αύξηση τριών επιλεγμένων αποδόσεων: εκείνων που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετήσουν οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν στον pre-game και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βικτόρια Πλζεν. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει πως τα κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν

Η προσφορά της 0% γκανιότας επηρέασε τρεις από τις αποδόσεις του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού, εκείνες που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές διαμορφώθηκαν ως εξής, χάρη στην προσφορά: 1.77 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.01 για ισοπαλία και 5.34 για νίκη της Βικτόρια Πλζεν.

Οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη και ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως και τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν η Goalbet τον πρόσφερε στα μέλη της με κορυφαίες αποδόσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία