Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ξεχωρίζει σήμερα δύο αγώνες από το πρόγραμμα του Champions League και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν σε αυτούς αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις. Οι δύο αγώνες, άλλωστε, προσφέρονται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες εκείνοι που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι δύο επιλεγμένοι αγώνες είναι αυτοί ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανάμεσα σε Μπενφίκα και Άγιαξ. Και οι δύο προσφέρονται με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 να συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet.

 

Η αξία της προσφοράς της 0% γκανιότας

Η σημερινή προσφορά της Goalbet οφείλει την ύπαρξή της στην απουσία της γκανιότας από τα επιλεγμένα σημεία. Χωρίς τη γκανιότα, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Την αξία της προσφοράς, μάλιστα, ενισχύει το γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη (με τη μορφή μετρητών), είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στον πρώτο σημερινό αγώνα του Champions League που συμμετέχει στην προσφορά της Goalbet, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.64 για νίκη της Γιουβέντους, 3.96 για ισοπαλία και 7.02 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις στο 1Χ2 είναι πλέον οι εξής: 2.59 για νίκη της Μπενφίκα, 3.46 για ισοπαλία και 3.06 για νίκη του Άγιαξ.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά.

Τέλος και χτες η Goalbet ανακοίνωσε δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα για τα μέλη της, προσφορές που μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία