Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η σημερινή ημέρα αποτελεί ημέρα Κυπέλλου για πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες, καθώς σχετικές διοργανώσεις διεξάγονται σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποψινές αναμετρήσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και στην Ισπανία, μεταξύ άλλων, δεν αφορούν στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά στις διοργανώσεις του Κυπέλλου.

 

Η ΑΕΚ, για παράδειγμα, υποδέχεται στις 19:30 τον Ηρακλή, για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Ισπανία, η Λας Πάλμας αναμετράται με τη Βαλένθια στις 22:00, στο πλαίσιο του Copa del Rey. Οι δύο αγώνες παρουσιάζουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, ενώ υπόσχονται και αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς μέσω της εταιρίας στοιχήματος Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ισχύουν σε επιλεγμένα σημεία να είναι αυξημένες και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη. Όπως και σε κάθε άλλη τέτοια προσφορά του Stoiximan, οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί είναι αυτές που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, λοιπόν, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.26 για νίκη της ΑΕΚ, 6.50 για ισοπαλία και 17.50 για νίκη του Ηρακλή. Αντίστοιχα, στον αγώνα του Copa del Rey, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.02 για νίκη της Λας Πάλμας, 3.40 για ισοπαλία και 2.64 για νίκη της Βαλένθια. Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί είναι άκρως ανταγωνιστικές και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά του Stoiximan, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Εφόσον οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Όλες οι ομάδες αυτές τις ημέρες αναμετρώνται στις χώρες τους για να διεκδικήσουν τα κύπελλά τους.Έτσι και ο Stoiximan αρπάζει την ευκαιρία να ανακοινώνει δύο προσφορές σε αγώνες κυπέλλου με 0% γκανιότα,χτες ήταν το αγγλικό Capital One Cup και το ιταλικό Coppa Italia και σήμερα το ελληνικό και το ισπανικό.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα  προσφέρει στα μέλη του και παιχνίδια καζίνο και πόκερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία