Αγώνες του Μουντιάλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ήδη ανακοίνωσε τους τέσσερις πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, στους οποίους θα παρακρατήσει μηδενική γκανιότα. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Ισπανία και Ολλανδία, Κολομβία και Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία και Γερμανία και Πορτογαλία. Στους συγκεκριμένους αγώνες, τα μέλη της Championsbet θα δουν αυξημένες αποδόσεις και μπορούν να διεκδικήσουν - όπως είναι φυσικό - αυξημένα κέρδη.

 

Οι παραπάνω αγώνες, μάλιστα, αποτελούν απλά την αρχή, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει στοιχήματα σε αγώνες του Μουντιάλ με 0% γκανιότα.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και ξεχωρίζει για την ποικιλία της και την πρακτικότητά της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία