Βολιβία-Περού με 0% γκανιότα στον Stoiximan

To Copa America συνεχίζεται, με τις καλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής να αναζητούν τα εισιτήρια για την πρόκριση στους ημιτελικούς, και με την ίδια ένταση συνεχίζονται και οι προσφορές που ανακοινώνει ο Stoiximan για τη διοργάνωση. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοινώνει καθημερινά έναν αγώνα του Copa America, στον οποίο διατηρεί 0% γκανιότα, προσφέροντας ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη.

 

Ο σημερινός αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά του Stoiximan δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα σε Βολιβία και Περού, ο οποίος ξεκινά στις 02:30 τα ξημερώματα. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, κατά τη διαδικασία ανακοίνωσής τους. Οι bookmakers διατηρούν αυτή την προμήθεια προς δικό τους όφελος και οι αποδόσεις μειώνονται ελαφρώς. Από τη στιγμή, όμως, που απουσιάζει από μια αγορά του Βολιβία-Περού, οι αποδόσεις επανέρχονται σε αυξημένα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Copa America: 5.50 για νίκη της Βολιβίας, 3.35 για ισοπαλία και 1.91 για νίκη του Περού. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται όχι μόνον αυξημένα κέρδη, αλλά κέρδη υψηλότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχεται η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών στοιχήματος.

 

Προκειμένου να διεκδικήσουν τα κέρδη αυτά, μάλιστα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Δεν απαιτείται ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, αλλά ούτε και τζιράρισμα των κερδών, σε περίπτωση που κερδίσουν. Αυτό είναι και ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης προσφοράς: το γεγονός ότι δε ζητά πολλά ανταλλάγματα από τους παίχτες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία