Κίμκι-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Κίμκι υποδέχεται απόψε στη Μόσχα τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα που υπόσχεται καρδιοχτύπια και άφθονο θέαμα. Ο ίδιος αγώνας, μάλιστα, υπόσχεται σε όσους παίχτες αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν μέσω της Novibet και αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια νέα προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας.

 

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε να ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες και στη Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίζουν σε αυτούς τους αγώνες, μέσω μιας απλής διαδικασίας. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς**, οι υπεύθυνοι της Novibet διατηρούν μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη της στις επιλεγμένες αγορές. Ο μηδενισμός της προμήθειας σημαίνει ότι οι αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και, όπως γνωρίζει κάθε παίχτης, μια αυξημένη απόδοση αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διεκδίκησης επιπλέον κερδών!

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή αγώνα στη σημερινή αναμέτρηση της Κίμκι με τον Ολυμπιακό θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.80 για νίκη της Κίμκι και 2.25 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη, σε σύγκριση με τη συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στη συγκεκριμένη αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα (ο οποίος ξεκινά στις 20:45). Και, όπως είναι φυσικό, τα επιπλέον κέρδη θα τα εξασφαλίσει αν προβλέψει σωστά το νικητή του αγώνα.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Σε αντίθεση με άλλες (όπως ένα bonus, μια επιστροφή χαμένων χρημάτων ή ένα δωρεάν στοίχημα, για παράδειγμα), η συγκεκριμένη δε ζητά από τους παίχτες ούτε να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρουν την αξία των κερδών τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία