Ανταμοιβές στα virtual sports της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, όχι μόνο καλύπτει όλα τα δημοφιλή αθλήματα και τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά παράλληλα προσφέρει μια σειρά από virtual sports, τα οποία είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό. Στην ιστοσελίδα της βρίσκονται διάφορα εικονικά αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και οι ιπποδρομίες, και τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίζουν στους εικονικούς αγώνες και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Ειδικά σήμερα, όμως, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της Novibet θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά** και να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή. Έτσι, θα καταφέρουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** στα virtual sports

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι αρκετά απλές, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες που διεξάγονται στην ενότητα των virtual sports. Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα μονά στοιχήματα στα virtual sports, έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν συνολική αξία 20 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Από την άλλη, δεν έχει σημασία το άθλημα, ο αγώνας και η αγορά που θα επιλέξουν οι παίχτες. Όπως δεν έχει σημασία και το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την σχετική ανταμοιβή.

 

Τρεις διαφορετικές ανταμοιβές για τα κατάλληλα στοιχήματα

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της Novibet θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή. Θα πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, το οποίο θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Η Novibet, μάλιστα, μοιράζει τρία τέτοια στοιχήματα – ένα μικρής, ένα μεσαίας και ένα μεγάλης αξίας – ανάλογα με τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο πλαίσιο της προσφοράς**.

Το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία