Ανταμείβει τα σημερινά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο η Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet έχει φροντίσει εδώ και μήνες να αλλάξει τα γούστα των μελών της και να φέρει τη Δευτέρα στην πρώτη θέση της προτίμησής τους, όσον αφορά στην καλύτερη ημέρα της εβδομάδας, μέσω μιας σταθερής προσφοράς. Πρόκειται για την προσφορά που σκοπεύει να κάνει κάθε παίχτη να αναφωνήσει “ευτυχώς που είναι Δευτέρα”!

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει, φυσικά, και σήμερα και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Ανταμοιβή στα στοιχήματα του ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα, η σημερινή προσφορά της εταιρεία στοιχηματισμού Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα παραμείνει στον λογαριασμό τους για τις τρεις επόμενες ημέρες και θα είναι διαθέσιμο, προκειμένου να τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Όσο για την αξία του, αυτή θα είναι συγκεκριμένη ίση με το 1/3 των στοιχημάτων που θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία 30 ευρώ και να τοποθετηθούν σήμερα, ως τις 00:59, αφού πρώτα πραγματοποιηθεί η εγγραφή στην προσφορά. Θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου και σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω. Από την άλλη, μπορούν να είναι μονά ή παρολί, να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Τέλος, δεν έχει καν σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσει το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet, ανεξάρτητα από την τύχη των προβλέψεών τους.Το στοίχημα αυτό μπορούν να το διεδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία