Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του Champions League

Σήμερα και αύριο (9 και 10 Μαΐου), οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους δύο επαναληπτικούς τελικούς του Champions League, ανάμεσα σε Γιουβέντους-Μονακό και Ατλέτικο-Ρεάλ. Οι πιο τολμηροί μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στους δύο αγώνες και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη μέσω ενός παρολί, αν βέβαια είναι διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουν και περισσότερο ρίσκο. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν ένα παρολί στους δύο αγώνες του Champions League μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο, αφού ακόμα κι αν χάσουν θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

 

Δεύτερη ευκαιρία στα χαμένα παρολί

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα παρολί στους αγώνες του Champions League των επόμενων δύο ημερών μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet και να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών, εφόσον προβλέψουν λάθος.

Η εβδομαδιαία προσφορά της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, υπόσχεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους τοποθετήσουν ένα κατάλληλο παρολί και χάσουν. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% του αρχικού στοιχήματος που τοποθέτησαν.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet για το Champions League θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον δύο σημείων στα σημεία της επιλογής τους στους δύο αγώνες του Champions League. Το παρολί αυτό θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και να αφορά σε οποιοδήποτε σημείο οποιασδήποτε αγοράς, αρκεί να συνοδεύεται από αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες του 3.00.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet είναι να προβλέψουν λάθος και το παρολί τους να μην αποφέρει κέρδη.

 

Προϋποθέσεις τοποθέτησης του στοιχήματος

Το στοίχημα που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και χάσουν θα έχει ισχύ για τις τρεις επόμενες ημέρες και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Όσοι το τοποθετήσουν και κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν πραγματικά κέρδη, τα οποία όμως δε θα περιέχουν την αρχική αξία του στοιχήματος. Και, χάρη σε αυτό, θα έχουν αποκτήσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Ακόμη, λοιπόν, κι αν οι προβλέψεις που θα τοποθετήσουν στο παρολί του Champions League δεν επαληθευθούν, το παιχνίδι δε θα έχει τελειώσει, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμούν.

Αυτή είναι η προσφορά της Mybet για τους επαναληπτικούς αγώνες του Champions League, την ίδια προσφορά είναι ανακοινώσει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία