888: Τριπλή προσφορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν κάθε εβδομάδα δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Μπορούν, άλλωστε, να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς αγώνες διαφορετικών πρωταθλημάτων και να προβλέψουν, διεκδικώντας κέρδη, το σκορ, το αποτέλεσμα, τους σκόρερ και άλλες πτυχές τους.

 

Στις πολλές αυτές επιλογές, η στοιχηματική εταιρία 888 έρχεται να προσθέσει και μια προσφορά που έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα κέρδη ή να μειώσει το ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, είναι τριπλή και αφορά στα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα της Ευρώπης!

 

Αναλυτικότερα, μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίζουν στους αγώνες της Premier League και του Championship, της Scottish Premiership, της Bundesliga, της Primera Division και του Champions League. Και, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, θα μπορούν να διεκδικήσουν και κάτι διαφορετικό, από επιστροφή χρημάτων έως δωρεάν στοιχήματα.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε έναν από τους αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 ή του ακριβούς σκορ, θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ και, εφόσον σημειωθεί ένα γκολ, από το 88’ και μετά, που θα τους στερήσει τη νίκη, θα δικαιούνται επιστροφή έως και 25 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Αντίστοιχα, όσοι επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά των σκόρερ (πρώτος, τελευταίος ή οποιασδήποτε στιγμής) και χάσουν, θα δικαιούνται επιστροφή, εφόσον σημειωθούν πέντε ή περισσότερα γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχήματα θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και η επιστροφή θα αγγίζει τα 25 ευρώ.

 

Όσοι, τέλος, τοποθετήσουν τουλάχιστον τρία live στοιχήματα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα, θα εξασφαλίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο την επόμενη ημέρα.

 

Η τριπλή προσφορά της 888, λοιπόν, μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού ή να προσφέρει την ευκαιρία διεκδίκησης κερδών χωρίς ρίσκο στους λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στην 888.

 

Η 888 είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που εκτός από στοίχημα προσφέρουν και παιχνίδια καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο, πόκερ αλλά και μία ξεχωριστή με πάρα πολλές επιλογές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία