Ανταμείβει τα παρολί στοιχήματα η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα σε επιλεγμένα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο και το τένις. Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, δίνοντας έτσι αυξημένη αξία στα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

Κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τα απαραίτητα παρολί, μάλιστα, θα εξασφαλίσει την ανταμοιβή, είτε κερδίσει είτε χάσει.

 

Οι όροι συμμετοχής στη σημερινή προσφορά** της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί ενισχυμένης αξίας στους σημερινούς αγώνες, θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά** και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τεσσάρων σημείων, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια των αγώνων που τους ενδιαφέρουν. Επιπλέον, τα παρολί αυτά θα πρέπει να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω, καθώς και να συνοδεύονται από συνολική απόδοση τουλάχιστον 5.00.

Τα παρολί αυτά, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν σήμερα, αφού η προσφορά** της Novibet λήγει τα μεσάνυχτα.

 

Τα παρολί που δικαιούνται ανταμοιβή

Τα παραπάνω παρολί καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της Novibet και θα αποφέρουν την ανταμοιβή που υπόσχονται οι υπεύθυνοι, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Η Novibet, μάλιστα, μοιράζει τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αλλά διαφορετικής αξίας, η οποία θα εξαρτάται από την αξία των παρολί. Συγκεκριμένα, τα παρολί αξίας 10-24,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρής αξίας, τα παρολί αξίας 25-499,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και τα παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Όσοι εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο θα το δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους εντός 24 ωρών και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Να θυμίσουμε τέλος πως για σήμερα η Novibet επέλεξε τον αγώνα του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Νιγηρία και Γουινέα για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Μην ξεχνάτε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, γεγονός που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία