Παρολί με μειωμένο ρίσκο στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Τα παρολί στοιχήματα αναμένεται να έχουν και σήμερα την τιμητική τους, καθώς οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Συνδυάζοντας, άλλωστε, τις προβλέψεις τους σε παρολί, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αφού πρώτα συμβιβαστούν με την ιδέα ότι ρισκάρουν περισσότερο – ή μήπως όχι απαραίτητα;

Στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Betshop, όσοι τοποθετήσουν παρολί μπορούν και σήμερα να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας υπόσχονται να μη μειώσουν το υπόλοιπο των λογαριασμών των παιχτών, αν αυτοί τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας και μόνης λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Κέρδη στο ΠΑΡΑ1

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται το εξής: όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα μπορέσουν να επαναφέρουν τα χρήματα που έχασαν στον λογαριασμό τους. Έτσι, η τοποθέτηση τέτοιων παρολί αποκτά νέο νόημα, το οποίο συνοδεύεται από μειωμένο ρίσκο.

Φυσικά, στην προσφορά της Betshop δε συμμετέχουν όλα τα παρολί, αλλά όσα καλύπτουν τους όρους και τις προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της Betshop θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί τεσσάρων ως 30 σημείων στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να είναι απλά και όχι συστήματα και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον χάσουν για μία μόνο πρόβλεψη, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους και να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

 

Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις

Οι επιπλέον όροι της προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Betshop ορίζουν πως από αυτή εξαιρούνται και όσα στοιχήματα έχουν κλείσει πρόωρα μέσω της υπηρεσίας στοιχημάτων cash out. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά έως και δύο φορές κάθε μήνα.

Τέλος, όσοι δικαιούνται την επιστροφή, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cex@betshop.gr, με τον κωδικό του δελτίου τους, το όνομά τους και τον κωδικό ΠΑΡΑ1. Και με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουν τα χρήματα που έχασαν, τα οποία θα μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν σε επόμενα στοιχήματα.

Η προσφορά αυτή της Βetshop αρχίζει να γίνεται αγαπημένη συνήθεια της ιστοσελίδας καθώς την προσέφερε και την προηγούμενη εβδομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μειώντας έτσι το ρίσκο σε όσουν στοιχημάτισαν σε παρολί.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία