Επιστροφή χρημάτων στο NFL από τη Betbright

H Betbright καλύπτει ευλαβικά τους αγώνες του NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Βέβαια, κάθε πρόβλεψη εμπεριέχει και μικρότερο ή μεγαλύτερο ρίσκο, το οποίο μπορεί να μειωθεί, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων.

 

Η νέα προσφορά της Betbright υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους επερχόμενους αγώνες του NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, μπορεί να φτάσει και τα 20 ευρώ.

 

Η προσφορά, όπως προαναφέρθηκε, ισχύει για επιλεγμένους αγώνες του NFL και θα ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που μια ομάδα προηγείται στην τρίτη περίοδο, αλλά τελικά χάσει στον αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε νίκη της συγκεκριμένης ομάδας και έχουν χάσει θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να έχουν τοποθετηθεί με πραγματικά χρήματα.

 

Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα λάβουν το ποσό που δικαιούνται, έως και 20 ευρώ, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Το δωρεάν στοίχημα θα έχει ισχύ εφτά ημερών και θα είναι διαθέσιμο για την τοποθέτηση νέων προβλέψεων, υποσχόμενο κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η στοιχηματική εταιρία αρέσκεται στο να ανακοινώνει προσφορές για το NFL με την προηγούμενη προσφορά να επιστρέφει τα χρήματα σε όσους θα στοιχημάτιζαν παρολί στους αγώνες.

Η Betbright είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που εδρεύουν και κατάγονται από την Ιρλανδία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία