Ανταμοιβές στο NBA μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο NBA, με αφορμή τον επόμενο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς ενάντια στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί μόνο να καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

Όσοι παίχτες, μάλιστα, καλύψουν αυτές τις απλές προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα απαραίτητα στοιχήματα, θα εισπράξουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μπακς και Καβαλίερς, είτε πριν την έναρξή του είτε κατά τη διάρκειά του. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Το αν τα στοιχήματα αυτά θα κερδίσουν ή θα χάσουν, τέλος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αφού η Novibet θα τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, όπως κι αν διευθετηθούν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet

Όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων 24 ωρών από τη διευθέτησή του και θα έχει συγκεκριμένη αξία. Επιπλέον, θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Όσοι χρησιμοποιήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο και κερδίσουν θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Μπορεί η Novibet να ανταμοίβει τα στοιχήματα των μελών της στον αγώνα του ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς-Κλίβελαντ Καβαλίερς, ωστόσο ανακοίνσε και την αγαπημένη της προσφορά** αυτήν της 0% γκανιότας* στον αγώνα ΚΠΡ-Μπρέντφορντ για το αγγλικό Championship.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία