ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός με ανταμοιβές στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Μία ακόμη προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για τη Euroleague υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Ο αγώνας αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή.

Το καλύτερο, μάλιστα, είναι ότι οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα εξασφαλίσουν την κατάλληλη ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Με άλλα λόγια, αρκεί μόνο να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δεν έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθούν.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet για τη Euroleague, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**. Μόλις οι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα – και ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί – θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Επιπλέον, όσοι το χρησιμοποιήσουν και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

Ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό παίρνει τη σκυτάλη από τον χτεσινό αγώνα της Χίμικι με τον Παναθηναϊκό με στόχο να ξαναμοιράσει στοιχήματα στα μέλη της Novibet.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία