Ανταμείβει τα live στοιχήματα η Mybet

Πολλοί από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου προσφέρονται περισσότερο για live στοιχηματισμό και οι παίχτες που θα τους παρακολουθήσουν ζωντανά θα είναι σε θέση να εντοπίσουν ευκαιρίες και να διεκδικήσουν χάρη σε αυτές μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, η οποία θα τους επιτρέψει να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Πρόκειται για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet, τα οποία θα δικαιούνται μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού, εφόσον τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου.

 

Επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία αφορά σε όσους στοιχηματίσουν live στους αγώνες ποδοσφαίρου του σημερινού προγράμματος. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, όχι με χρήματα από τον λογαριασμό τους, αλλά με το στοίχημα που θα τους χαρίσει η Mybet.

Το στοίχημα αυτό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους, εφόσον εκμεταλλευτούν την προσφορά, και θα παραμείνει εκεί για τρεις ημέρες. Σε αυτό το διάστημα, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται τη σημερινή ανταμοιβή της Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα, σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία 30 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορεί να αφορά σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε αγορά.

Επιπλέον, το εν λόγω στοίχημα θα πρέπει να κερδίσει, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η προσφορά και να κερδίσουν οι παίχτες την επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού. Και αυτή θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας του στοιχήματος.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και μόλις δύο μήνες πριν ανανέωσε την ιστοσελίδα της ώστε να προσφέρει στα μέλη της περισσότερες επιλογές και κορυφαίες υπηρεσίες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία