Με στοιχήματα χωρίς ρίσκο ανταμείβει η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet έχουν συνηθίσει να διεκδικούν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές όπως στοιχήματα χωρίς ρίσκο, όταν στοιχηματίζουν σε επιλεγμένες διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Τη συνήθεια αυτή θα την εξασκήσουν και σήμερα όσοι στοιχηματίσουν στους προκριματικούς αγώνες του Europa League. Oι εν λόγω αγώνες προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα η Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις αποψινές αναμετρήσεις.

Η ανταμοιβή που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες, παράλληλα με τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρουν οι προβλέψεις τους, είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, ώστε να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του Europa League. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που καλύπτει η Mybet. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν χάσουν ή κερδίσουν.

 

Η ανταμοιβή της Mybet

Η ανταμοιβή αυτή θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 20% του ποσού που στοιχηματίστηκε, έως ένα όριο. Το στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Το δωρεάν στοίχημα αυτό μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία