Ανταμοιβές για το πολωνικό πρωτάθλημα στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Κάθε Παρασκευή, η στοιχηματική εταιρεία Mybet ταξιδεύει τα μέλη της και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα ανά τον κόσμο και τους προσφέρει κίνητρα να στοιχηματίσουν σε αυτό, διεκδικώντας όχι μόνο κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και ανταμοιβές. Σήμερα, η Mybet ταξιδεύει τα μέλη της στην Πολωνία και στο πολωνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στο οποίο τα στοιχήματα αποκτούν ενισχυμένη αξία, χάρη στη σημερινή προσφορά της.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες του πολωνικού πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα κέρδη που θα φέρουν οι σωστές προβλέψεις τους, και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Κέρδη και ανταμοιβές στο πολωνικό πρωτάθλημα

Η προσφορά της Mybet αφορά αποκλειστικά στους αγώνες του πολωνικού πρωταθλήματος και οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλευτούν μόνο σήμερα. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες, θα εξασφαλίσουν – ανεξάρτητα από την τύχη των προβλέψεών τους – και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το στοίχημα αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους και θα παραμείνει εκεί για τρεις ημέρες. Θα έχει αξία ίση με το 50% των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν (έως ένα προκαθορισμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσει, άλλωστε, δεν πρόκειται να μειωθεί το υπόλοιπο του λογαριασμού. Αν κερδίσει, όμως, το υπόλοιπο θα αυξηθεί.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου του πολωνικού πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα συνολικής αξίας 20 ευρώ, σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξουν σημεία με απόδοση 2.00 και άνω.

Ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν τα στοιχήματα αυτά θα αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα που θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει σε διάφορα πρωταθλήματα τα οποία δεν είναι και τόσο δημοφιλή, για παράδειγμα η προσφορά του δωρεάν στοιχήματος σε όσα μέλη της στοιχημάτισαν στην αυστριακή Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία