Επιπλέον ανταμοιβή στα σημερινά παρολί της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για την τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων, καθώς η αγωνιστική δράση είναι πλούσια – ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας και τους αγώνες του Champions League στο ποδόσφαιρο. Οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν περισσότερες από μία επιλογές σε ένα δελτίο και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον είναι διατεθειμένοι να λάβουν υψηλότερο ρίσκο.

Στην περίπτωση που τοποθετήσουν το παρολί τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, όμως, θα ανταμειφθούν και με κάτι περισσότερο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σύμφωνα με τη νέα προσφορά** της Novibet, τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα δικαιούνται και μία ανταμοιβή, η οποία μπορεί να αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη και, μάλιστα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο!

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μοιράζει η Novibet

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί θα μπορούν να διεκδικήσουν παράλληλα και ένα στοίχημα δίχως ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία, ανάλογα με την αξία του παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας 10-24,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν παρολί αξίας 25-49,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Το εν λόγω στοίχημα θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό τους, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έπειτα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά**

Κάθε παίχτης μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά** της Novibet με το πρώτο παρολί που θα τοποθετήσει σήμερα. Το παρολί αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να περιέχει τουλάχιστον τέσσερα σημεία σε διαφορετικούς αγώνες, με απόδοση 1.50 έκαστο. Επιπλέον, μπορεί να αφορά σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Τέλος, κάθε παίχτης θα κερδίσει το στοίχημα χωρίς ρίσκο μόλις τοποθετήσει το παρολί και δεν έχει καμία σημασία αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Μέσα σε αυτούς είναι φυσικά και οι Έλληνες παίχτες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Να να σας ενημερώσουμε πως η Novibet δεν είναι η μόνη ιστοσελίδα που προσφέρει ανταμοιβή σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν παρολί στο Champions League το ίδιο ανακοίνωσε και η Mybet.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία