Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στα virtual sports μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η νέα προσφορά** που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, επικεντρώνεται, όχι στους πραγματικούς αγώνες που διεξάγονται ανά τον κόσμο, αλλά στα εικονικά αθλήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της. Η Novibet διεξάγει μια σειρά από εικονικούς αγώνες σε μια σειρά από αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ και ιπποδρομίες, και τα μέλη της σήμερα μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτούς και να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της.

 

Τα στοιχήματα που ανταμείβει η Novibet

Η σημερινή προσφορά** της Novibet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα virtual sports που διεξάγει στην ειδική ιστοσελίδα της. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν σήμερα (έως τα μεσάνυχτα) και να είναι μονά και όχι παρολί. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία 20 ευρώ και άνω και να αφορούν σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τέτοιου είδους στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ανακοινώσει τρεις διαφορετικές ανταμοιβές για τα μέλη της που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά**. Πρόκειται για τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο, διαφορετικής αξίας, η οποία θα εξαρτάται από την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν 20-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας. Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία