Εβδομαδιαίος διαγωνισμός για το NFL από την Intertops

Σε λίγες ημέρες ξεκινά η νέα σεζόν του NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και οι παίχτες του στοιχήματος που προτιμούν το συγκεκριμένο άθλημα θα έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους. Θα μπορούν, άλλωστε, να επιλέγουν ανάμεσα σε δεκάδες αγώνες και στοιχηματικές αγορές, καθώς να τοποθετούν μονά στοιχήματα, παρολί ή συστήματα. Παράλληλα, χάρη στο νέο διαγωνισμό της στοιχηματικής εταιρίας Intertops, οι λάτρεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου θα μπορούν να διεκδικούν κάθε εβδομάδα δωρεάν στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Ο νέος διαγωνισμός της Intertops θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα, πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής. Οι παίχτες θα καλούνται να προβλέπουν τους νικητές κάθε αγωνιστικής και αυτοί με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις θα μοιράζονται δωρεάν στοιχήματα, συνολικής αξίας 245 ευρώ. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, μάλιστα, είναι δωρεάν για κάθε παίχτη που διατηρεί λογαριασμό στην Intertops και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, ακόμη κι αν δεν έχουν στοιχηματίσει ούτε ένα ευρώ στους αγώνες του NFL!

 

Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, θα αναδεικνύονται 10 νικητές μέσω του διαγωνισμού – οι παίχτες με τις περισσότερες σωστές προβλέψεις. Ο πρώτος νικητής θα κερδίζει δωρεάν στοιχήματα 100 ευρώ, ο δεύτερος 50 ευρώ και ο τρίτος 25 ευρώ. Επιπλέον, οι επόμενοι έξι θα κερδίζουν δωρεάν στοιχήματα 10 ευρώ ο καθένας.

 

Τα στοιχήματα που θα κερδίζει κάθε παίχτης, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιονδήποτε αγώνα. Χάρη σε αυτά, μάλιστα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν τα πραγματικά χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους. Και τα κέρδη που θα προκύπτουν από τα δωρεάν στοιχήματα θα μετατρέπονται σε μετρητά, αφότου οι παίχτες ολοκληρώσουν την απαιτούμενη διαδικασία τζιραρίσματος που προβλέπεται στην Intertops.

 

Η Intertops είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου αλλά δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος, καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία