Στοιχηματική εταιρία Mybet: Στοιχήματα με ανταμοιβές στους τελικούς του NBA

Οι τελικοί του NBA βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στις πτυχές κάθε αγώνα της σειράς. Οι επιλογές τους είναι πολλές, χάρη στις προσφόρες που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες ενώ παράλληλα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι ευκαιρίες, οι οποίες θα αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Mybet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Η προσφορά της Mybet ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 3 Ιουνίου, γεγονός που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν εγκαίρως και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 

Τι ζητά η προσφορά της Mybet;

Η προσφορά της Mybet ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα συγκεκριμένης συνολικής αξίας, προκειμένου να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως η ελάχιστη απόδοση. Από την άλλη, δεν έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθούν. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Και τι υπόσχεται;

Η προσφορά θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και ισχύ τριών ημερών. Σε αυτό το διάστημα, λοιπόν, οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν και να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Να σας θυμίσουμε πως η Mybet είχε ανακοινώσει και ενισχυμένη αξία στοιχημάτων για όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στους αγώνες των πλέι-οφ του NBA.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία