Δωρεάν στοίχημα στο Europa League από τη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet παρακολουθεί στενά τους σημερινούς αγώνες του Champions League και τους αυριανούς του Europa League και φροντίζει να καλύψει κάθε ανάγκη που έχουν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτούς. Σε κάθε αγώνα, άλλωστε, έχει ανακοινώσει ένα πλήθος επιλογών και στοιχηματικών αγορών, ενώ δεν παραλείπει να συνδέσει τις δύο διοργανώσεις με μια νέα προσφορά**.

 

Πρόκειται για μια προσφορά** που υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα για τους αυριανούς αγώνες του Europa League σε όσους στοιχηματίσουν στους αποψινούς του Champions League. Αναλυτικότερα, η Novibet χαρίζει ένα δωρεάν στοίχημα 10 ευρώ, το οποίο θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν αύριο στους αγώνες του Europa League όσοι στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στους αποψινούς αγώνες του Champions League.

 

Για να εξασφαλίσει κάποιος παίχτης το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η Novibet, θα πρέπει να στοιχηματίσει σε έναν από τους δύο αποψινούς αγώνες του Champions League (στο Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ ή στο Μπάγερν-Γιουβέντους). Το στοίχημά του θα πρέπει να είναι μονό, να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Επίσης, θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 10 ευρώ, για τους αυριανούς αγώνες του Europa League, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν. Το στοίχημα θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους αύριο, έως και στις 14:00 το μεσημέρι, και θα μπορεί να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε από τους αγώνες του Europa League που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί, μάλιστα, να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί το στοίχημα να είναι μονό και η απόδοση να μην ξεπερνά το 3.50.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο Champions League θα διεκδικήσουν αύριο κέρδη χωρίς ρίσκο στο Europa League.

Η Novibet ιδρύθηκε το 2010 ενώ εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε και έλαβε την απαραίτητη άδεια.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία