Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές φέρνουν τα τρίποντα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στα ευρωπαϊκά παρκέ και αντιμετωπίζει την Άλμπα, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, χάρη σε μια νέα προσφορά**. Η προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και υπόσχεται να τους ανταμείψει, ανάλογα με τον αριθμό των εύστοχων τριπόντων που θα πετύχουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Άλμπα και έπειτα να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν, όσοι έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης των εύστοχων τριπόντων των πρασίνων.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Άλμπα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, πριν την έναρξή του. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω, αλλά και να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί. Είτε κερδίσει είτε χάσει, άλλωστε, θα αποφέρει μια ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της Novibet στο Παναθηναϊκός-Άλμπα

Οι παίχτες που θα καλύψουν με επιτυχία τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα δικαιούνται μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν για να διεκδικήσουν κέρδη σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Όσον αφορά στην αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο, αυτή θα εξαρτάται από τον αριθμό των εύστοχων τριπόντων που θα πετύχει ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάθε φορά που οι πράσινοι θα ευστοχούν από τα 6,75, το στοίχημα θα ενισχύει την αξία του κατά 1 ευρώ.

Και στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Μιλάνο η Novibet επιβράβευε τα τρίποντα των πρασίνων.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία