Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο ιαπωνικό ποδόσφαιρο από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η Mybet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδος, παρακολουθεί στενά τις σημερινές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά επικεντρώνεται σε μια λιγότερο αναμενόμενη διοργάνωση, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη νέα της προσφορά. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στρέφουν το βλέμμα τους στο ιαπωνικό ποδόσφαιρο και στη J-League, προκειμένου να ανακοινώσουν μια νέα προσφορά που θα ενισχύσει την αξία των κατάλληλων στοιχημάτων.

Αυτό που υπόσχεται η συγκεκριμένη προσφορά είναι αρκετά απλό: θα ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στη J-League, προσφέροντάς τους ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Αποκτούν ενισχυμένη αξία τα στοιχήματα στη J-League

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα δηλώσουν αρχικά εγγραφή στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της J-League, προκειμένου να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι προϋποθέσεις αυτές είναι χρονικές (τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν σήμερα), ενώ αφορούν και στο ποσό που θα πρέπει να στοιχηματίσουν οι παίχτες, καθώς και στον τύπο στοιχημάτων που θα πρέπει να τοποθετήσουν. Έπειτα, ανεξάρτητα από το αν χάσουν ή κερδίσουν, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, ίση με το 20% των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στη J-League, στο πλαίσιο της προσφοράς. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η ιστοσελίδα Mybet, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία