Προσφορά για τους σκόρερ του Champions League από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν σήμερα οι παίχτες είναι αρκετές, καθώς επέστρεψαν οι αγώνες του Champions League και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά πλούσιο σήμερα και αύριο. Οι περισσότεροι θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στις πιο παραδοσιακές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under και άλλες, μα υπάρχουν και κάποιοι που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε άλλα ενδεχόμενα, όπως αυτό των σκόρερ. Και μια από αυτές τις αγορές θα μπορέσει να αποφέρει στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Η Mybet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια προσφορά σήμερα για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν. Χάρη σε αυτή την προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα ανταμειφθούν με την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Ανταμοιβή στα στοιχήματα στον σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής

Η σημερινή προσφορά της Mybet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν και για τα στοιχήματα στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του. Και, ανεξάρτητα από το αν θα προβλέψουν σωστά ή θα χάσουν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορούν να τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Η αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο, τέλος, θα είναι ίση με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησαν οι παίχτες στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στην αγορά του σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί Σεν Ζερμέν. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τέλος, θα πρέπει να αφορούν σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία