Πλήθος προσφορών** για το Μουντιάλ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοινώνει καθημερινά προσφορές** που τα μέλη της μπορούν να εκμεταλλευτούν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* και αυτών που μειώνουν το ρίσκο ή αυξάνουν τα πιθανά κέρδη στα παρολί. Για τις ημέρες του Μουντιάλ, όμως, η Novibet έχει ετοιμάσει μια νέα σειρά από προσφορές**, τις οποίες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται όσοι τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της ημέρας.

Οι νέες αυτές προσφορές** αφορούν αποκλειστικά στους αγώνες του Μουντιάλ και υπόσχονται να μοιράζουν ανταμοιβές, όπως στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Σε κάποιες από αυτές, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες και σε κάποιες άλλες απλά να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίχτες θα ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους, διεκδικώντας παράλληλα και τις σχεδόν καθημερινές ανταμοιβές.

 

Οι νέες προσφορές** του Μουντιάλ

Ήδη, η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει δημιουργήσει μια νέα ενότητα στην ιστοσελίδα της, με τον τίτλο “Προσφορές** Παγκοσμίου”. Εκεί βρίσκεται η λίστα των προσφορών**, οι οποίες έχουν ταξινομηθεί ανά ημερομηνία. Προς το παρόν, η λίστα των προσφορών** φτάνει έως τις 28 Ιουνίου και περιλαμβάνει ανταμοιβές για όσους στοιχηματίζουν live ή τοποθετούν τα κατάλληλα παρολί.

Για παράδειγμα, η πρώτη από αυτές τις προσφορές** αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία, ο οποίος διεξάγεται στις 15 Ιουνίου και μπορεί να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Ένα τέτοιο στοίχημα θα κερδίσουν και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις 17 Ιουνίου, σε οποιουσδήποτε από τους αγώνες της ημέρας.

Οι προσφορές** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, είναι αρκετές και στη λίστα θα προστεθούν κι άλλες, όσο διεξάγεται το Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι ενδιαφερόμενοι, όμως, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτές και να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται σε καθεμία τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία