Δωρεάν στοίχημα στο τένις από την Paddy Power

Με αφορμή το τουρνουά τένις του ATP που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Dubai, η στοιχηματική εταιρία Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της. Πρόκειται για ένα δωρεάν στοίχημα που δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον πέντε στοιχήματα στο τένις, κατά τη διάρκεια μιας ημέρας.

 

Το δωρεάν στοίχημα έχει αξία 5 ευρώ και, προκειμένου να το κερδίσουν οι λάτρεις του τένις, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον πέντε στοιχήματα στους αγώνες τένις, αξίας 5 ευρώ και σε αποδόσεις 1.20 και άνω, κατά τη διάρκεια μίας ημέρας. Ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν, θα εισπράξουν το δωρεάν στοίχημα, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε επόμενους αγώνες τένις.

Η Paddy Power η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματκές εταρίες της Ελλάδας προσφέρει στοιχήματα σε πάρα πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τένις,χάντμπολ,σκι,κρίκετ,μπιτς βόλεϊ και άλλα....

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία