Ανταμοιβές στα virtual sports μοιράζει σήμερα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν, όχι στα πραγματικά αθλήματα, αλλά στα virtual sports, και υπόσχεται να τα ανταμείψει με στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η προσφορά ισχύει μόνο σήμερα και οι παίχτες καλούνται να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα σε οποιαδήποτε από τα virtual sports, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές.

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά, μάλιστα, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν δεν έχει σημασία, αφού οι ανταμοιβές θα γίνουν δικές τους σε κάθε περίπτωση.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά της Novibet

Η προσφορά της Novibet ισχύει αποκλειστικά για σήμερα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο έως τα μεσάνυχτα, προκειμένου να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές που δικαιούνται. Για να γίνει κάτι τέτοιο, όμως, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της επιλογής τους (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες).

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τέσσερα μονά στοιχήματα στα virtual sports της επιλογής τους. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πώς θα διευθετηθούν, αφού θα αποφέρουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Novibet

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί έπειτα να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να απαιτείται χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό των παιχτών. Το στοίχημα της ανταμοιβής, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία θα εξαρτάται και από το σύνολο της αξίας των στοιχημάτων που τοποθέτησαν οι παίχτες. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν 20-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Novibet για σήμερα επέλεξε αγώνα της Bundesliga 2 και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Όσναμπρικ-Μπίλεφελντ για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Και τις δύο αυτές προσφορές αλλά και πολλές άλλες που ανακοινώνει καθημερινά η Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία