Δωρεάν στοιχήματα στο Μάντσεστερ Σ. – Μονακό από την Paddy Power

Το σημερινό αγωνιστικό ρόγραμμα του Champions League φέρνει αντιμέγωπες στις 21:45 τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μονακό, σε έναν αγώνα που μπορεί να προσφέρει όχι μόνο κέρδη, αλλά και δωρεάν στοιχήματα στους παίχτες του στοιχήματος που θα προχωρήσουν σε προβλέψεις μέσω της Paddy Power. Η ιστοσελίδα στοιχήματος ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για σήμερα και υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει καθεμία από τις αντίπαλες ομάδες!

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό και να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ για κάθε γκολ που θα πετυχαίνουν οι δύο αντίπαλοι στον αγώνα. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Για να δικαιούνται, όμως, ένα ή περισσότερα από τα δωρεάν στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα του Champions League, πριν αυτός ξεκινήσει. Το στοίχημά τους θα πρέπει να είναι μονό και να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2, σε ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη μιας εκ των δύο ομάδων και όχι στην ισοπαλία.

 

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει η ομάδα της επιλογής τους. Όσα περισσότερα γκολ σκοράρει τόσο περισσότερα θα είναι τα δωρεάν στοιχήματα! Ωστόσο, στην προσφορά δε συμμετέχουν τα αυτογκόλ, καθώς και τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με bonus ή όσα κλείσουν πρόωρα μέσω cash out.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για το ποδόσφαιρο, για τις επόμενες εφτά ημέρες.

 

Δυστυχώς τα δωρεάν αυτά στοιχήματα δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Paddy Power δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας διότι αποσύρθηκε πριν λίγους μήνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία