Παρολί μειωμένου ρίσκου από τη Mybet στο Champions League

Σήμερα και αύριο, στο πρόγραμμα στοιχηματισμού που έχει δημοσιεύσει η Mybet ξεχωρίζουν οι προκριματικοί αγώνες του Champions League. Σε αυτούς, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν κάθε είδους στοιχήματα – πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές και, φυσικά, μονά ή παρολί στοιχήματα.

Όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν παρολί, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και στη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας και να μειώσουν το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η Mybet υπόσχεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία Mybet υπόσχεται να χαρίσει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες των προκριματικών του Champions League και χάσουν εξαιτίας ενός σημείου. Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει αξία ίση με το 50% του χαμένου ποσού (έως ένα όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Εφόσον το στοίχημα αυτό κερδίσει, οι παίχτες θα ρεφάρουν τα χαμένα χρήματά τους και ενδεχομένως θα εξασφαλίσουν και παραπάνω κέρδη. Ακόμη κι αν χάσει, όμως, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δε θα επηρεαστεί περισσότερο.

 

Ποιοι συμμετέχουν στην προσφορά;

Η προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού απευθύνεται σε όλα τα μέλη της, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή, μέσα σε αυτά είναι και οι Έλληνες παίχτες καθώς η Μybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: παρολί συνολικής αξίας 20 ευρώ, στους προκριματικούς αγώνες του Champions League. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 3 Αυγούστου και θα πρέπει να αφορούν σε αποδόσεις 3.00 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να χάσουν εξαιτίας ενός και μόνο σημείου.

Και στους προηγούμενους αγώνες προκριματικών του Champions League η Μybet ανακοίνωσε παρολί μειωμένου ρίσκου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία