Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Κέρδη και ανταμοιβές στα στοιχήματα του NBA

Από τη στιγμή που το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα ποδοσφαίρου δεν περιλαμβάνει πολλές κορυφαίες αναμετρήσεις (άλλωστε, αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε αγώνες του Champions League και του Europa League), πολλοί παίχτες του στοιχήματος στρέφουν την προσοχή τους προς τους αγώνες μπάσκετ. Η σημερινή ημέρα, μάλιστα, είναι ιδανική για να στοιχηματίσει κανείς στους αγώνες του NBA, καθώς το πρόγραμμα στα παρκέ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού είναι γεμάτο και κάποιοι από τους αγώνες συνοδεύονται και με προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων.

Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet. Και, χάρη σε αυτή, δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη με τα στοιχήματά τους, αλλά και κάποιες ανταμοιβές.

 

Προσφορά για τους σημερινούς αγώνες του NBA

Αναλυτικότερα, η Mybet καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του NBA και να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα κέρδη, και μια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν άλλα χρήματα.

Για να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του NBA.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στη νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Mybet και έπειτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αποψινούς αγώνες του NBA. Θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ, επιλέγοντας σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Από εκεί και πέρα, μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες, καθώς και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, είτε προβλέψουν σωστά είτε λάθος.

 

Η ανταμοιβή της Mybet

Το στοίχημα που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά της Mybet θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που στοιχημάτισαν, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Και θα έχει και ισχύ τριών ημερών, προκειμένου να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Χάρη σε αυτό, τέλος, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet ανακοινώνει συχνά προσφορές για τους αγώνες του NBA για τα μέλη, της το ίδιο είχε κάνει και πριν ένα μήνα χαρίζοντας ένα στοίχημα για τους αγώνες της preseason.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία