Ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα μέσω κινητού προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο μέσω του κινητού και όχι του υπολογιστή τους. Η νέα προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών, εκμεταλλευόμενοι τις ευκολίες που προσφέρουν τα smartphones τους.

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος καλούν τους παίχτες να τοποθετήσουν μια σειρά από στοιχήματα μέσω του κινητού τους, στους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν το απαραίτητο ποσό θα κερδίσουν μια πολύτιμη ανταμοιβή.

 

Κέρδη και ανταμοιβές για τα στοιχήματα μέσω κινητού

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet θα πρέπει αρχικά να σπεύσουν να εγγραφούν σε αυτή, πριν λήξει η προθεσμία. Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν, μάλιστα, να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, οι όροι της προσφοράς καθορίζουν ένα συγκεκριμένο συνολικό ποσό στοιχηματισμού, αλλά και συγκεκριμένες κατώτατες αποδόσεις, προκειμένου να ανταμείψουν τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν από τα κινητά τους.

Από την άλλη, βέβαια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα, άλλωστε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Όσοι, λοιπόν, καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Mybet θα εξασφαλίσουν και την κατάλληλη ανταμοιβή. Πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας (ίσης με το 10% του ποσού στοιχηματισμού), το οποίο θα έχει ισχύ τριών ημερών. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι παίχτες θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Eννοείται πως την προσφορά αυτήν μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες που παίζουν στοίχημα, καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία