Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο Βραζιλία-Αργεντινή

Ο σημερινός κορυφαίος αγώνας ποδοσφαίρου δε θα μπορούσε παρά να είναι αυτός ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, που διεξάγεται τα ξημερώματα στο πλαίσιο του Copa Africa και καταφέρνει να ξεχωρίσει, όχι μόνο στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά και στο στοιχηματικό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι πιο συμφέρουσες προσφορές** από τις εταιρίες στοιχημάτων αφορούν σήμερα στον συγκεκριμένο αγώνα.

Μια τέτοια προσφορά** έχει ανακοινώσει και η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία υπόσχεται να μοιράσει ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Βραζιλία-Αργεντινή. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά**, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση μόλις τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και να διεκδικήσουν μία από τις ανταμοιβές δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στο Βραζιλία-Αργεντινή, το οποίο να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και να συνοδεύεται από απόδοση τουλάχιστον 1.50. Από εκεί και πέρα, δεν έχει καμία σημασία το αν το στοίχημα θα τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα ή το σε ποια στοιχηματική αγορά αφορά.

Σημασία δε θα έχει καν ούτε το αν το στοίχημα διευθετηθεί ως κερδισμένο ή χαμένο. Σε κάθε περίπτωση, όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Οι ανταμοιβές της Novibet στο Βραζιλία-Αργεντινή

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Copa America ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή θα εξασφαλίσουν ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η Novibet. Καθένα από αυτά τα στοιχήματα θα έχει διαφορετική και συγκεκριμένη αξία (μικρή, μεσαία και μεγάλη) και το ποιο θα κερδίσει ο κάθε παίχτης θα εξαρτάται από την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσει στο πλαίσιο της προσφοράς**.

Εκτός από τις ανταμοιβές αυτές να σημειώσουμε πως αγώνας Βραζιλία-Αργεντινή προσφέρεται και με 0% γκανιότα* για από την Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία