Ανταμοιβές στο live του Νάπολι-Γιουβέντους από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα αλλά και στο πρόγραμμα στις εταιρίες στοιχημάτων είναι αυτός ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους που διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών για όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξή του, ενώ παράλληλα αναμένεται να υπάρξουν ακόμη περισσότερες κατά τη διάρκεια του live. Ειδικά στην περίπτωση της εταιρείας στοιχήματος Novibet, υπάρχει και η ευκαιρία εκμετάλλευσης μιας προσφοράς** που μπορεί να αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη – και, μάλιστα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους. Και, χάρη στις ανταμοιβές που θα διεκδικήσουν, θα μπορέσουν να αυξήσουν χωρίς ρίσκο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο live του Νάπολι-Γιουβέντους

Εφόσον, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Νάπολι-Γιουβέντους, τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Novibet θα διεκδικήσουν ένα από τα τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζουν οι υπεύθυνοι. Το στοίχημα μικρότερης αξίας προορίζεται για όσους στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ στο live, το στοίχημα μεσαίας αξίας για όσους στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ και το στοίχημα μεγαλύτερης αξίας για όσους στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω.

Καθένα από αυτά τα στοιχήματα θα μπορεί έπειτα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να εξασφαλίσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο είναι να περιμένουν την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στο live, αρκεί να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Να σας ενημερώσουμε πως η Novibet έχει ανακοινώσει και 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Αμβούργο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία