Δωρεάν στοιχήματα για το EURO από τη Betrally

Το EURO βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους αγώνες της διοργάνωσης να γίνονται ολοένα και πιο ενδιαφέροντες, όσο περνούν οι ημέρες. Ρόλο σε αυτό, βέβαια, παίζουν και οι νέες προσφορές που συνεχώς ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, υποσχόμενες στα μέλη τους ευκαιρίες να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ή χωρίς καθόλου ρίσκο.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται και από τη Betrally, η οποία χαρίζει στα μέλη της δωρεάν στοιχήματα για το EURO, αξίας έως και 50 ευρώ. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται πέντε δωρεάν στοιχήματα σε κάθε μέλος της που θα προχωρήσει στην απαραίτητη επαναφόρτιση του λογαριασμού του, κατά τη διάρκεια του EURO, έως και στις 10 Ιουλίου.

 

Για να κερδίσει, λοιπόν, κάποιος παίχτης τα δωρεάν στοιχήματα που υπόσχεται η Betrally, θα πρέπει να προχωρήσει σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό του. Η κατάθεση αυτή θα πρέπει να έχει ύψος τουλάχιστον 5 ευρώ και να συνοδεύεται από τον ειδικό κωδικό EURO50.

 

Έπειτα, το ποσό της κατάθεσης θα πρέπει να τζιραριστεί επί μία φορά, μέσω παρολί στοιχημάτων, τα οποία θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία, με την ελάχιστη απόδοση στο καθένα να ξεπερνά το 1.60.

 

Εφόσον, λοιπόν, πραγματοποιηθεί η κατάθεση και το τζιράρισμα της αξίας της, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τα πέντε δωρεάν στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα έχουν συνολική αξία ίση με το 50% της κατάθεσης και θα είναι ισόποσα. Για παράδειγμα, αν κάποιος καταθέσει 100 ευρώ στον λογαριασμό του, θα κερδίσει πέντε δωρεάν στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ έκαστο.

 

Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα χρησιμεύσουν στους παίχτες, προκειμένου να στοιχηματίσουν στους αγώνες της επιλογής τους χωρίς ρίσκο. Τα καθαρά κέρδη, μάλιστα, που ενδεχομένως προκύψουν από αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrally και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrally ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία